måndag 30 augusti 2010

Christer i P3 - KUL!

Lyssnade på Christer i P3 idag på jobbet och fick höra en kul historia. De har nåt de kallar Appropå Det där progamledarna börjar med att berätta varsin historia apropå något och sedan får lyssnarna ringa in med sina egna historier som de kommer att tänka på.

Hur som helt, Morgan hade en härlig historia. Han hade köpt nya tighta löparbyxor, alltså tights, och skulle ut och springa med dem för första gången. Samtidigt hade han läst en artikel om ljumsksvamp som man kan få om det är varmt och fuktigt i ljumsken under en längre tid. Nå Morgan ville inte ha ljumsksvamp så han tog inga kalsonger utan endast tightsen.

Ut på länk for han och allt kändes bra men han märkte att folk han mötte tittade lite konstigt på honom. De tittade inte på hans ansikte utan ner mot skrevet. Nå han tänkte inte mera på det utan fortsatten fast han märkte att fler och fler människor tittade konstigt. Men som han sa då man springer har man inga bekymmer och inte tid att stanna och kolla efter vad som kan vara orsaken.

Nå till sist blev han så pass utstirrad av en kvinna att han kände sig tvungen att stanna och kolla. Och då han ser ner så ser han en massa hår, en hel buske utanpå byxorna. Alla som har håriga ben och har använt tights vet ju att hårstrån kan gå igenom tyget så att de står ut. Nå, hans punghår hade gått genom tightsen så han sprang omkring med en buske mellan benen på utsidan av tightsen! :D :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar