söndag 30 maj 2010

Projekt: 3000 mhi

Någon gång förra sommaren fick jag en idé som gick ut på att jag skulle springa 3000 mhi på SFI mästerskapen denna sommar. Tanken har legat i bakhuvudet hela vintern och jag hade i ett skede t.o.m. lurat med en kompis i projektet (han har dock dragit sig ur det hela).

För en vecka sedan impulsköpte jag ett par spikskor. Idag hoppade jag över vattenhindret för första gången i mitt liv. Vattenhindret var en enkel match (troligtvis för att det var inställt på damhöjd). Häcken som var inställd på samma höjd som herr hinder var lite knepigare. Svårast var att komma på passligt avstånd från häcken innan man hoppade utan att trippa i flera meter före häcken.

Projektet är nog lite mera omfattande än vad jag hade trott men långt ifrån omöjligt. Det handlar väl mest om hur dålig jag vågar vara och fortfarande ställa upp i tävlingen :)

2 kommentarer:

  1. ha fröberg dragi sig ur?
    ja kanske kmr med?

    SvaraRadera
  2. Nå, int vågar ja rikit springa på nån bana med mina ben i sommar. Ja sa att vi sku skjuta upp de ti nästa år iställe, men Andreas e väl så orolig att chansen ti medalj försvinner om ja deltar ;)

    SvaraRadera