tisdag 2 februari 2010

Fucked for life

Idag har jag sprungit intervaller, 12 ggr 1 km i eSport Arena. Träffade en halvbekant och fick lite draghjälp för ovanlighetens skull. Något förenklat kan man säga att jag sprang 5 sekunder snabbare per drag än för två veckor sedan. Läge för pers i väntian om 1½ vecka?

Då jag startade den här bloggen hade jag inte tänkt att jag skulle skriva om min träning. Men idrotten och träningen är en så stor del av mitt liv att nog får jag vara rätt dum om jag tror mig kunna skriva en dagbok utan dom två. Ja e liksom fucked for life va gäller det. Ibland undrar jag om jag kommer bli en sån som vid femti års ålder rullskidar till och från jobbet nästan varje dag. Rättelse, en sån som stakar till och från jobbet för att knäna är förstörda:)

Idag har jag samlat vuxenpoäng istället för fjorttispoäng. Beställde vbl för en månad (första gången jag prenumererar på en dagstidning) och fått veta att jag blivit godkänd som ägare av ett Visa-kreditkort.

2 kommentarer:

  1. Såg du att vi sprungit 10xmarkvägen, så du måsta springa 12ggr 1km för att vara bättre? :D
    Vuxenpoäng blir de först när du prenumererar på HBL!

    SvaraRadera
  2. Ne int visste ja att ni had akademiträning då ja va o träna. De e no på tränarens order ja springer 12ggr1km, tror den ursprungliga ordern löd 12-15ggr1km.

    Vad gör HBL mera vuxet än VBL? HBL e väl daijupoäng:P

    SvaraRadera