torsdag 22 april 2010

FSO-möte

FSO-styrelsen hade möte idag. Vi klarade äntligen av att enas i en fråga vi har diskuterat sedan FSOM förra hösten. Det började med att ett lag med en flicka i vann H 12 TR/RR, det största problemet låg i att vi på förhand sagt att man inte får blanda i lagen på det viset. Nå alla visste tydligen inte om det och laget blev inte diskat (det var ju ändå inte mästerskapsklass).

Men det konstaterades att vi klart och tydligt borde bestämma hur det skall vara i framtiden vilket visade sig vara mycket knepigare än vad man kunde tro. Hur vi än diskuterade så fann vi alltid nackdelar och fördelar med alla förslag och vi kunde inte enas, förrän idag.

Vi bestämde att vi på prov slår ihop H och D 12 TR/RR till en klass: H/D 12 TR/RR. Efter FSOM tar vi reda på hur klassen togs emot av de aktiva och så beslutar vi om fortsättningen efter det. Så egentligen sköt vi bara upp beslutet med ett år :D

(Nu skall ni inte tro att vi bara sitter och diskuterar småsaker och vänder paragrafer ut och in mötena i ända. Vi fattar nog riktiga viktiga beslut också. Det händer mycket i Finlandssvensk idrott för tillfället.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar