fredag 29 oktober 2010

Forskare Puttemans

Enligt mitt senaste löneintyg är jag nu officiellt forskare. Jag har uppgraderats från forskningsassistent som jag var förra hösten. Wuhuu! Minns att jag nån gång i gymnasiet tänkte att forskare kommer jag aldrig att bli, det kan ju inte finnas något tråkigare. Nåja, nu anser jag ju mig inte vara forskare på riktigt ännu, jag gör ju bara mitt slutarbete. Och visst, det är tråkigt emellanåt, men jag har ännu inte haft något jobb som inte skulle ha varit det ibland. Numera tänker jag dessutom ibland att kanske jag borde bli forskare, knappast för evigt, men för en tid.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vad handlar ditt slutarbete om? :) Går det bra att kombinera studier och träning?

    SvaraRadera
  2. Hej. Mitt slutarbete är ganska diffust ännu. Efter över en månads "arbete" vet jag att ämnet för det är Knowledge Visualization men jag har inget syfte och inga forskningsfrågor. Så vitt jag vet så kan ämnet ändra ännu.

    Eftersom jag fr.o.m. december kommer att jobba bara 60 % med slutarbetet (tre dar i veckan) så borde det gå väldigt bra att kombinera med träningen. Att jag dessutom får lön för att arbeta med mitt slutarbete känns väldigt bra :)

    SvaraRadera